Vi delar med oss av viktiga nyheter, våra tips och erfarenheter.

Börja använda nya social media placeringar

OBS! Seminariet hålls på Engelska.

 

Vad gör en bra Instagram Shopping-annons? Och är de värt din tid att prova?

 

Instagram shopping lanserades på den svenska marknaden i april i år och sedan dess har många märken provat det. Är det dags för dig att komma igång själv? Jag tror verkligen att det är det! Vi kommer att titta på vilka resultat som är möjliga och vilka faktorer som påverkar resultaten mest. Har du en uppfattning om vad de är? Oroa dig inte om du inte gör det, för att vi kommer bryta ner det tillsammans med några tydliga exempel.

 

Men låt oss inte bara prata om Instagram Shopping. Vi kommer också att täcka de grundläggande förutsättningarna. Såsom vilka placeringar du kan välja mellan, och vilka format du behöver vara uppmärksam på för att se till att ditt innehåll ser fantastiskt ut för publiken.

 

Vi avslutar med att se vad framtiden kan bjuda på för nya sociala placeringar så att du kan vara redo att hoppa på det direkt.

 

Seminariet hålls på Digital Fans HQ som ligger på Brännkyrkagatan 56, BV i Stockholm, Sverige klockan 08.00 onsdag den 3 oktober. Begränsade platser är tillgängliga, så anmäl dig tidigt. Förfriskningar kommer att serveras. Alla deltagare får en kopia av presentationsmaterialet.

 

Gör dig redo för en fantastisk slut på 2018 genom att verkställa det vi går igenom. Registrera dig idag! Vi ser fram emot att se dig.

Onsdag, Okt 3
08:00 to 09:00
NAMN
BOLAG
EPOST
Jag godkänner att Digital Fans samlar in och hanterar mina personuppgifter för att kontaka mig.
Registrera Närvaro
Här är vår datapolicy.
Registrera Närvaro
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.