Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Our fan boards. A collection of

of things we are fans of each month.

Vi skapar ständigt nya metoder och rutiner för att förbättra vårt arbete.

Vem söker vi?

Om du har intresse för digital marknadsföring och vill tillsammans skapa effektiv innehåll för kunder av alla slag, har du kommit till rätt plats. Oavsett om du nyligen tagit examen eller har flera års erfarenhet, kan det finnas en plats för dig i vårt team. Vi värdesätter en positiv och proaktiv attityd längst med vägen, eftersom det bäddar för ett framgångsrikt kollaboration.

Production Manager

Vi letar efter någon som kan hantera flera kommunikationsprojekt. Du måste kunna planera och prioritera bland alla våra leveranser och resurser, samt arbeta tillsammans med hela teamet.

Performance Marketer

Vi letar efter en analytiker som ska definiera, spåra och utveckla våra kunders KPIer. Du måste vara duktig på att använda alla relevanta verktyg för att optimera onlinekampanjer.

Går vi miste om dig?

Även om vi för närvarande inte söker någon med din kompetens, hör gärna av dig ändå. Vi vill inte gå miste av nästa stora talang.

Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.