Vi delar med oss av viktiga nyheter, våra tips och erfarenheter.

Utnyttja din digitala marknadsföringsdata

OBS! Seminariet hålls på Engelska.

 

Få insikter av din data.

 

Du har gjort många digitala marknadsföringsåtgärder tidigare, eller så kanske du har planer på att göra det. Oavsett din situation är det absolut nödvändigt att förstå din data ordentligt för att kunna få nyttig kunskap som kan öka dina resultat.

 

Vi kommer att täcka kraven på datadriven kommunikation, så du är redo för samla korrekt data. Relevanta Key Performance Indicators (KPIer) som du bör fokusera på beroende på dina marknadsföringsmål. Vilka specifika datapunkter som vi gillar att gräva djupare i för att få användbara insikter som kan öka resultaten av dina kampanjer direkt och även dina framtida insatser. Vad A / B-testning är och hur du ska gå till det för att få kunskap om din målgrupp. Och slutligen, vilka verktyg du kan luta dig på för att lyckas.

 

Seminariet kommer att hållas på Digital Fans HQ på Brännkyrkagatan 56, BV i Stockholm, Sverige klockan 08.00 torsdagen den 4 oktober. Begränsade platser är tillgängliga, så anmäl dig tidigt. Förfriskningar kommer att serveras. Alla deltagare får en kopia av presentationsmaterialet.

 

Det här är ett kunskapsspeckat seminarium som öppnar dina ögon för hur du kan utnyttja dina data korrekt. Registrera dig idag! Vi ser fram emot att se dig.

Torsdag, Okt 4
08:00 to 09:00
NAMN
BOLAG
EPOST
Jag godkänner att Digital Fans samlar in och hanterar mina personuppgifter för att kontaka mig.
Registrera Närvaro
Här är vår datapolicy.
Registrera Närvaro
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.