Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Adecco Sweden

BAKGRUND Adecco är ett globalt rekryterings- och bemanningsföretag. Faktiskt världens största. I Sverige har Adecco cirka 59 kontor spridda över hela landet. Förutom personal och rekryteringstjänster erbjuder Adecco lösningar som outsourcing, outplacement, ledarskapsutveckling, utbildning och karriärrådgivning.

 

UTMANING Adecco Sweden behövde ett sätt att stödja och sprida den positiva kulturen som de har internt, till alla sina konsulter som arbetar på olika företag över hela landet. Den viktigaste kontaktpunkten som de alla hade var via Indecco, en onlineplattform som (innan vår lösning) var bara för konsultnyheter och tidsrapportering.

Vår online-plattform var baserad på kvalitativa intervjuer med Adecco-konsulter. Detta säkerställde att det kunde omvandlas till en tjänst som skräddarsys för allas behov.

Genom att involvera konsulterna själva i processen kunde vi identifiera nyckelfaktorer som skulle säkerställa plattformens framgång och eliminerade också behovet av kostsamma revisioner. Konsulterna ville utöka sitt nätverk, utveckla inom sitt område och få det stöd de behövde från Adecco.

 

Indecco brukade vara en online-plattform, men med sin nya release, har blivit en online-tjänst som passar konsulternas alla behov. Vi granskar regelbundet hur Indecco utnyttjas av sina konsulter för att identifiera återkommande beteenden eller nya behov. På så sätt kan Indecco fortsätta att utvecklas och vara en användbar onlinetjänst.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.