Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Höga Kusten

UTMANING Världsarvet Höga Kustens förvaltas av Länsstyrelsen Västernorrland och besökarna tas hand om av Naturum. De hade två separata webbplatser som båda kändes föråldrade och inte gjorde den unika platsen rättvisa. Utmaningen var att hitta ett sätt att ena de två sidorna, som hade två olika avsändare och mål, till en som kändes mer modern och var enklare att använda.

 

LÖSNING För att inspirera till ett besök och hjälpa besökarna upptäcka allt som världsarvet har att erbjuda, lät vi det fantastiska landskapet sköta mycket av snacket. Genom 3D-illustrationer kan besökarna själva utforska hur istiden bildade Höga Kusten. En interaktiv karta låter dem sedan digitalt att upptäcka alla de pärlor som finns att se på plats och information över utställningar och aktuella händelser underlättar för besökarna. Alla dessa saker sammanfördes i en  vacker design som på riktigt speglade världsarvets skönhet.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.