Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Loop Koop

BAKGRUND Stockholms Stadsmission, Hela Människan Botkyrka Salem och Verdandi Botkyrka är tre ideella organisationer som ständigt försöker uppfinna och hitta nya sätt att förbättra samhället. Den här gången gick de ihop för att göra det och startade projektet som blev känt som Loop Koop efter att ha fått finansiering via Tillväxtverket.

 

UTMANING Loop Koop-initiativet behövde ett sätt att sprida sitt budskap och en plattform från vilken de kunde involvera en större och mycket bredare publik än själva textilindustrin. Målet var att skapa en plattform som skulle göra det möjligt för dem att starta en konversation och få människor att delta i initiativet och så småningom ändra hur vi konsumerar textilier i Sverige.
BESÖK HEMSIDAN

Loop Koop är en hemsida för att inspirera och utbilda människor på det stora textilavfallet vi har i Sverige och hur detta initiativ hoppas lösa det.

Mängden textilavfall som samlas in i Sverige är svindlande. Ändå är det någonting de flesta av oss aldrig ser alls. Vi ville göra det väldigt synligt och låt sedan textilierna berätta historien om hur saker kan göras istället.

 

Vi skapade en webbplats som skulle fånga besökaren om något som lätt kan förbises i ett samhälle byggt runt kontinuerlig konsumtion. Med hjälp av stopprörelse visar vi besökaren hur saker och ting kan och bör förändras i branschen. Det har översatts till en iögonfallande och mycket engagerande erfarenhet som har givit Loop Koop-projektet exponering för en bred publik.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.