Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Lund & Lund

BAKGRUND Lund & Lund är en klassisk och välkänd modebutik i Stockholm. Butiken har funnits sedan 1940-talet och har alltid varit en plats att gå till för det senaste inom mode för män. Deras kunder är män i alla åldrar som letar efter den sofistikerade och personliga upplevelsen. När man lämnar butiken så vet man att man är smakfullt klädd.

 

UTMANING Lund & Lund behövde attrahera en bredare och yngre publik än vad de själva gjorde tidigare. Historiskt har de alltid haft en mycket lojal men äldre kundkrets. Produkterna har aldrig varit problemet, utan att få den yngre publiken att se Lund & Lund som ett lämpligt alternativ för dem. Det var tydligt att vi skulle behöva hitta ett nytt sätt att närma oss en yngre publik.

Vår sociala media kampanj gav Lund & Lund en röst ut till den yngre publiken som de letade efter. De gav råd om hur man klär sig väl för alla sina speciella tillfällen i livet.

De är sanna mode-experter, som ständigt reser till olika delar av världen, på jakt efter det senaste utseende som passar stadsmänniskan. Vi ville koppla samman Lund & Lund med en yngre publik genom att fokusera på tillfällen i sina liv där de utan tvekan vill se till att de är väl klädda.

 

Genom riktade sociala medier-annonser nådde vi publiken med snygga tips och råd för de tillfällen där de verkligen skulle vilja ha några tips från någon som Lund & Lund. Sommarpicknickdejt, jobbintervju och bröllop. Annonserna gav omedelbar avkastning, och flera kunder uttryckligen nämnde att annonskampanjen hade fått dem att komma in till butiken.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.