Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Mittstråket

BAKGRUND Länsstyrelsen Västernorrland ser till att beslut från regeringen genomförs i länet och samordnar statliga aktiviteter.

 

UTMANING Länsstyrelsen Västernorrland ansvarar för ett EU-finansierat projekt som heter Mittstråket, som syftar till att förbättra trafiksituationen på vägen mellan Sundsvall, Sverige och Trondheim, Norge. De hade behov av en webbplats som skulle kunna hålla boende informerade om vad som händer och hur det påverkar dem.
BESÖK HEMSIDAN

Alla projektets konstruktioner sorteras efter område som gör det möjligt för boende att snabbt hitta vad som påverkar dem personligen.

Detta EU-projekt sträcker sig över sex kommuner och två länder och påverkar sålunda många invånare. Vi anser att denna typ av information ska vara lätt tillgänglig för alla. Därför följer webbplatsen SCAG 2.0-standarder för tillgänglighet, vilket gör det enkelt att använda för alla, även för personer med funktionshinder.

 

När nya faser av konstruktionen rullar ut läggs mer innehåll till webbplatsen. Detta håller alla uppdaterade och har möjlighet att följa projektets framsteg från början till slut. Vår webbplats fokuserar på de olika regioner som påverkas, vilket gör det enkelt för boende att snabbt hitta vad som påverkar dem personligen.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.