Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Monokel Eyewear

BAKGRUND Monokel Eyewear är ett skandinaviskt glasögonföretag i Stockholm som designar och tillverkar handgjorda solglasögon. Deras design återspeglar skandinavisk enkelhet och kvalitet. De expanderar för närvarande mot nya marknader.

 

UTMANING Monokel Eyewear behövde en ny hemsida som skulle göra sina produkter rättvisa. Det var viktigt för dem att webbplatsen hade e-handel, men samtidigt återspeglade deras varumärkesidentitet av att vara kreativ och unik. Det var klart för oss att en annan strategi och stil behövdes för att framgångsrikt kunna leverera en lösning som hade allt.
BESÖK HEMSIDAN

Användarnas interaktioner på hemsidan kartläggs och används kontinuerligt för att identifiera återkommande beteenden. Vi kan då rulla ut nya funktioner och anpassningar för att öka resultaten.

Vi trodde att vi behövde tänka om hur en e-handelswebbplats är. Hur du handlar måste vara annorlunda än ”candy-shop” -upplevelsen för att stämma mot varumärket. Det måste vara mer subtilt, utan kommersiella meddelanden och kalla till handlingar överallt. Men samtidigt behövde den fortfarande behålla hög funktionalitet.

 

Vi skapade en e-handelswebbplats som fokuserar på att låta de fantastiska produkterna göra större jobbet av övertygelse. Med subtila och mindre påträngande sätt att handla och en unik butiksmeny. Data samlas in kring internaktioner och sedan implementeras nya funktioner och anpassningar för att öka försäljningen utan att offra varumärkesbilden.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.