Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Örebro Stadsmission

BAKGRUND Örebro Stadsmission är en ideell organisation som fokuserar sina ansträngningar lokalt inom Örebro län. Med fler och fler människor i Örebro som lever i utanförskap löser Örebro Stadsmission detta genom att driva och utveckla anläggningar för personer som lever i utsatta situationer. De hjälper de hemlösa, missbrukarna och många andra så att de kan få ett bättre liv.

 

UTMANING Örebro Stadsmission behövde ett sätt att engagera sig i samhället och att få de boende att vilja bli voluntärer eller donera. Vi förstod att ett annat tillvägagångssätt behövdes för att vinna människors uppmärksamhet, i motsats till den typiska kampanjen som visar svårigheter för att vinna sympati.

Vår sociala media kampanj fokuserade på inkludering och positivitet. Varje dag spred vi ett unikt inlägg, med en Örebro invånare i spetsen, och uppmuntrade andra att delta.

Trots att Sverige blir kallare och kallare i december, trodde vi att Örebros invånare kunde få länet att verka som att det faktiskt blev varmare och varmare. ”Värmen”, hänvisar lekfullt till den tanken som folk hade mot varandra. Eftersom kampanjen var i 24 dagar (fram till jul) behövde vi ett sätt att hålla människors uppmärksamhet och ge dem någonting nytt och relevant på daglig basis.

 

Vi skapade en daglig väderrapport som pushas ut varje morgon på sociala medier, som erhölls av invånarna själva, som ständigt stod bakom meddelandet ”tillsammans gör vi Örebro varmare”. Människor i alla åldrar, yrken och livssituationer gick in för att hjälpa till att sprida budskapet.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.