Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Örebro Stadsmission

BAKGRUND Örebro Stadsmission är en ideell organisation som fokuserar sina ansträngningar lokalt inom Örebro län. Med fler och fler människor i Örebro som lever i uteslutning bekämpar Örebro Stadsmission detta genom att driva och utveckla anläggningar för personer som lever i utsatta situationer. De hjälper de hemlösa, missbrukarna och mycket mer så att de kan få ett bättre liv.

 

UTMANING Örebro Stadsmission hade ännu inte någon hemsida och behövde en för att nå ut och skaffa donationer såväl som volontärer för deras orsak. För att vara framgångsrik trodde vi att webbplatsen skulle vara lätt att navigera på alla enheter, det borde vara mycket tydligt hur du kan stödja sina ansträngningar i samhället och donera eller bli en volontär borde vara direkt till hands.
BESÖK HEMSIDAN

Vi byggde Örebro Stadsmission-webbplatsen med öppenhet i åtanke. Gör det klart för potentiella givare där pengarna går och hur de kan bidra på andra sätt.

Med en framgångsrik lanseringskampanj (skapad av oss) var Örebro en stad väl på väg att bli en varmare plats att bo och Örebro Stadsmission hade en fantastisk lansering. För att komplettera kampanjen rullade vi ut deras hemsida, som tydligt visade fokus för Örebro Stadsmissions ansträngningar. Att hitta sätt att ge insyn i sin verksamhet blev en nyckelfaktor.

 

Genom att alltid ha olika typer av besökare i åtanke kunde vi hitta rätt innehållsbalans för att tillfredsställa alles behov samtidigt som webbplatsens tydlighet hölls. Till exempel, Om du var en potentiell givare, behövde du veta var dina pengar går utan tvekan. Eller om du var en potentiell volontär vill du snabbt förstå hur du kan bidra. Örebro Stadsmission blomstrar nu.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.