Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Quizye

BAKGRUND Quizye är ett Stockholm baserat företag med en passion för trivia och teknik. De skapade ett iOS app trivia spel som gör att du kan tävla mot dina vänner och andra över hela världen. I framtiden planerar de att expandera till Android samt andra enheter.

 

UTMANING Quizye hade marknadsfört sin app på egen hand innan, men kände att de inte optimerade sina mediautgifter och fick de resultat de önskade. Då kostade det dem för mycket för att skaffa en ny spelare till sin app. De ansåg att det helt enkelt inte var hållbart och letade efter ett mer kostnadseffektivt sätt att skaffa nya användare till sin app.
BESÖK HEMSIDAN

Vi skapade en social media kampanj som strategiskt riktade sig till specifika grupper med innehåll som tillgodoser deras intressen och konkurrenskraftiga anda.

Det blev klart för oss att vi behövde hitta ett övergripande koncept som kunde användas oändligt och fortfarande behålla sin högpresterande resultat. Det var inte lätt att göra, men vi trodde att det här kunde göras genom catering mot de rätta intressegrupperna via sociala medier i samband med att lekfullt presenterade appens spel.

 

Vi producerade ett brett spektrum av videor som visar appens spelning med enkla frågor för att utlösa svaret ”Jag vet det här!”, Och sedan strategiskt riktade potentiella spelare på Facebook och Instagram. Varje vecka släpptes nytt material för att vara aktuellt för ämnena i samhället. Med varje release utvidgade vi Quizye’s räckvidd ytterligare och fick spelarbasen.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.