Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

This is Nuts

BAKGRUND This Is Nuts är ett företag i Stockholm som fokuserar på att sälja hälsosamma och naturliga mellanmål. Det finns gott om hälsosamma mellanmål där ute, men de erbjuder ofta smak eller använder onaturliga ingredienser. This Is Nuts ville fylla det tomrummet och leverera hälsosamma produkter som alla kan njuta av.

 

UTMANING Då de är ett relativt nytt företag behövde de hitta ett kostnadseffektivt sätt att nå ut till människor om deras existens och engagera dem på rätt sätt. Vad ska de stå för och förmedla? Det var klart att This Is Nuts erbjuder produkter som är till alla och därmed behövde vi vara inkluderade och ha ett tydligt varumärkesmeddelande.

Vi skapade en marknadsföringsstrategi som handlar om strategisk användning av olika sociala medier. Löpande producerar vi nytt engagerande innehåll som fängslar ny publik.

Det finns lite idrottare i var och en av oss. Inte alla av oss spelar sport eller besöker ett gym, men det kan vara lika enkelt som att springa för att ta bussen. ”Healthy snacks for everyday athletes” blev både en lämplig taglinje och den kärna som de behövde presentera i all sin kommunikation.

 

Varje vecka släpps nytt engagerande innehåll på olika sociala medier för att stärka den dagliga idrottaren. Som gav dem motivation, utbildning och smakfulla recept. Genom en noggrann social media strategi säkerställer vi maximal exponering mot helt nya publikgrupper och en hög grad av engagemang med This Is Nuts innehåll.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.