Vi hjälper våra kunder att öka sin verksamhet online.

Tiptapp

UTMANING En uppmärksammad startup som behövde hjälp med att få nya medlemmar och öka antalet nedladdningar av deras app. De behövde också aktivera de användare som bara skapat ett konto, kanske av ren nyfikenhet, men sedan aldrig riktigt använt tjänsten.

 

LÖSNING Vår strategi var att visa appens enkla användbarhet ur användarens perspektiv. Vi spelade in en serie videor anpassade för sociala medier som visade hur lätt man kunde göra så att (nästan) alla oönskade saker i livet försvinner,  bara genom att trycka på en knapp. Innehållet i varje video var noga utvalt så att det skulle tala till de varje segmenterade publikgrupper vi hade skapat genom att analysera kundens användardata. Med filmernas enkelhet, humor och kreativa redigering lyckades vi både aktivera många av de inaktiva medlemmarna och få med en hel del nya på köpet.

c’mon
Vill du veta mer om våra case eller höra vad det finns för möjligheter för ditt företag?
Se våra
Kontakta oss
Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. LÄS MER.